Kateter Foley Lumen kaping pindho

Kateter Foley Lumen kaping pindho

Greatcare minangka Produsen Kateter Double Lumen Foley profesional ing China. Greatcare wis khusus ing industri piranti medis sajrone 22 taun. Greatcare Silicone Coated Latex Foley Catheter duwe kauntungan rega sing apik sing disetujoni dening CE lan ISO13485, sertifikat penjualan gratis China lan sertifikat penjualan gratis Eropa kasedhiya.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Kateter Foley Lumen kaping pindho

Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi sampeyan Silicone Coated Latex Double Lumen Foley Catheter. Lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

1. Double Lumen Foley Kateter Dipasanging

Greatcare Double Lumen Foley Catheter minangka tabung fleksibel sing dokter ngliwati Kateter Double Lumen Foley liwat uretra lan menyang kandung kemih kanggo saluran urin. Iki minangka jinis kateter urin sing paling umum.


Silicone Double Lumen Foley Catheter duwe loro utawa telung saluran sing dipisahake, utawa lumens, mlaku mudhun. Siji lumen, mbukak ing ujung loro, saluran urin menyang tas koleksi. Sing nomer loro duwe katup ing sisih njaba lan nyambung menyang balon ing tip njero. Balon kasebut dikembangake nganggo banyu steril nalika ana ing njero kandung kemih supaya ora metu. Sing nomer telu yaiku kanggo irigasi.


Dobel Lumen Foley Catheter kudu digunakake mung yen dituduhake, amarga panggunaan nambah risiko infeksi saluran kemih sing gegandhengan karo kateter lan efek samping liyane.


2. Double Lumen Foley Kateter Specificatiing

Ref. No.:

ukuran:

Kapasitas balon:

dawa

warna

katup

Tetembungane

GCR200107

6 Fr

3 ml

270 MM

Abang Cahya

Katup Plastik

Standar, 2 Way

GCR200109

8 Fr

3-5ML

270 MM

ireng

Katup Plastik

Standar, 2 Way

GCR200111

10 Fr

3-5ML

270 MM

abu-abu

Katup Plastik

Standar, 2 Way

Ref. No.:

ukuran:

Kapasitas balon:

dawa

warna

katup

Tetembungane

GCR200312

12 Fr

30ML

400 MM

Putih

Katup Plastik

Standar, 2 Way

GCR200314

14Fr

30ML

400 MM

Ijo

Katup Plastik

Standar, 2 Way

GCR200316

16Fr

30ML

400 MM

Oranye

Katup Plastik

Standar, 2 Way

GCR200318

18Fr

30ML

400 MM

abang

Katup Plastik

Standar, 2 Way

GCR200320

20Fr

30ML

400 MM

kuning

Katup Plastik

Standar, 2 Way

GCR200322

22 Fr

30ML

400 MM

Violet

Katup Plastik

Standar, 2 Way

GCR200324

24Fr

30ML

400 MM

Biru

Katup Plastik

Standar, 2 Way

GCR200326

26Fr

30ML

400 MM

Jambing

Katup Plastik

Standar, 2 Way

GCR200328

28 Fr

30ML

400 MM

coklat

Katup Plastik

Standar, 2 Way

GCR200330

30Fr

30ML

400 MM

abu-abu

Katup Plastik

Standar, 2 Way

GCU200301

12 Fr

30ML

260 MM

Putih

Katup Plastik

Wadon, 2 Way

GCU200302

14Fr

30ML

260 MM

Ijo

Katup Plastik

Wadon, 2 Way

GCU200303

16Fr

30ML

260 MM

Oranye

Katup Plastik

Wadon, 2 Way

GCU200304

18Fr

30ML

260 MM

abang

Katup Plastik

Wadon, 2 Way

GCU200305

20Fr

30ML

260 MM

kuning

Katup Plastik

Wadon, 2 Way

GCU200306

22 Fr

30ML

260 MM

Violet

Katup Plastik

Wadon, 2 Way

Ref. No.:

ukuran:

Kapasitas balon:

dawa

warna

katup

Tetembungane

GCR200417

16Fr

30ML

400 MM

Oranye

Katup Plastik

Standar, 3 Cara

GCR200419

18Fr

30ML

400 MM

abang

Katup Plastik

Standar, 3 Cara

GCR200421

20Fr

30ML

400 MM

kuning

Katup Plastik

Standar, 3 Cara

GCR200423

22 Fr

30ML

400 MM

Violet

Katup Plastik

Standar, 3 Cara

GCR200425

24Fr

30ML

400 MM

Biru

Katup Plastik

Standar, 3 Cara

GCR200427

26Fr

30ML

400 MM

Jambing

Katup Plastik

Standar, 3 Cara

Ref. No.:

ukuran:

Kapasitas balon:

dawa

warna

katup

Tetembungane

GCR200106

6 Fr

3 ml

270 MM

Abang Cahya

Katup karet

Standar, 2 Way

GCR200108

8 Fr

3-5ML

270 MM

ireng

Katup karet

Standar, 2 Way

GCR200110

10 Fr

3-5ML

270 MM

abu-abu

Katup karet

Standar, 2 Way

Ref. No.:

ukuran:

Kapasitas balon:

dawa

warna

katup

Tetembungane

GCR200212

12 Fr

30ML

400 MM

Putih

Katup karet

Standar, 2 Way

GCR200214

14Fr

30ML

400 MM

Ijo

Katup karet

Standar, 2 Way

GCR200216

16Fr

30ML

400 MM

Oranye

Katup karet

Standar, 2 Way

GCR200218

18Fr

30ML

400 MM

abang

Katup karet

Standar, 2 Way

GCR200220

20Fr

30ML

400 MM

kuning

Katup karet

Standar, 2 Way

GCR200222

22 Fr

30ML

400 MM

Violet

Katup karet

Standar, 2 Way

GCR200224

24Fr

30ML

400 MM

Biru

Katup karet

Standar, 2 Way

GCR200226

26Fr

30ML

400 MM

Jambing

Katup karet

Standar, 2 Way

GCR200228

28 Fr

30ML

400 MM

coklat

Katup karet

Standar, 2 Way

GCR200230

30Fr

30ML

400 MM

abu-abu

Katup karet

Standar, 2 Way

GCU200201

12 Fr

30ML

260 MM

Putih

Katup karet

Wadon, 2 Way

GCU200202

14Fr

30ML

260 MM

Ijo

Katup karet

Wadon, 2 Way

GCU200203

16Fr

30ML

260 MM

Oranye

Katup karet

Wadon, 2 Way

GCU200204

18Fr

30ML

260 MM

abang

Katup karet

Wadon, 2 Way

GCU200205

20Fr

30ML

260 MM

kuning

Katup karet

Wadon, 2 Way

GCU200206

22 Fr

30ML

260 MM

Violet

Katup karet

Wadon, 2 Way

Ref. No.:

ukuran:

Kapasitas balon:

dawa

warna

katup

Tetembungane

GCR200416

16Fr

30ML

400 MM

Oranye

Katup karet

Standar, 3 Cara

GCR200418

18Fr

30ML

400 MM

abang

Katup karet

Standar, 3 Cara

GCR200420

20Fr

30ML

400 MM

kuning

Katup karet

Standar, 3 Cara

GCR200422

22 Fr

30ML

400 MM

Violet

Katup karet

Standar, 3 Cara

GCR200424

24Fr

30ML

400 MM

Biru

Katup karet

Standar, 3 Cara

GCR200426

26Fr

30ML

400 MM

Jambing

Katup karet

Standar, 3 Cara

Ref. No.:

ukuran:

Kapasitas balon:

dawa

warna

katup

Tetembungane

GCU200272

12 Fr

30ML

400 MM

Putih

Katup karet

Tiemann, 2 cara

GCU200274

14Fr

30ML

400 MM

Ijo

Katup karet

Tiemann, 2 cara

GCU200276

16Fr

30ML

400 MM

Oranye

Katup karet

Tiemann, 2 cara

GCU200278

18Fr

30ML

400 MM

abang

Katup karet

Tiemann, 2 cara

GCU200280

20Fr

30ML

400 MM

kuning

Katup karet

Tiemann, 2 cara

GCU200282

22 Fr

30ML

400 MM

Violet

Katup karet

Tiemann, 2 cara

Ref. No.:

ukuran:

Kapasitas balon:

dawa

warna

katup

Tetembungane

GCU200372

12 Fr

30ML

400 MM

Putih

Katup Plastik

Tiemann, 2 cara

GCU200374

14Fr

30ML

400 MM

Ijo

Katup Plastik

Tiemann, 2 cara

GCU200376

16Fr

30ML

400 MM

Oranye

Katup Plastik

Tiemann, 2 cara

GCU200378

18Fr

30ML

400 MM

abang

Katup Plastik

Tiemann, 2 cara

GCU200380

20Fr

30ML

400 MM

kuning

Katup Plastik

Tiemann, 2 cara

GCU200382

22 Fr

30ML

400 MM

Violet

Katup Plastik

Tiemann, 2 cara


3. Fitur Kateter Foley Lateks

1. Digawe saka lateks alam, dilapisi silikon.

2. Werna-kode kanggo visualisasi ukuran.

3. Steril dening EO.

4. Kanggo nggunakake mung siji.

5. Katup karet lan tutup plastik kanggo kabutuhan beda.


4. Arah kanggo nggunakake Lateks Foley Kateter

● Lubrication: Generously lubricate tip lan batang saka kateter sadurunge masang.

● Pasang: Kasebut kanthi teliti, lebokake tip kateter menyang kandung kemih (biasane dituduhake dening aliran urin), lan banjur luwih 3cm kanggo mesthekake balon uga nang.

● Inflating banyu: Nggunakake syringe tanpa jarum, inflate balon karo steril banyu suling utawa 5%, 10% gliserin solusi banyu diwenehake. Volume sing disaranake kanggo nggunakake ditandhani ing corong kateter.

● Ekstraksi: Kanggo deflasi, potong corong inflasi ing sadhuwure katup, utawa gunakake jarum suntik tanpa jarum push menyang katup kanggo nggampangake saluran.

● Kateter manggon: wektu manggon minangka requirement Clinic lan perawat.


5. FAQ saka Lateks Foley Kateter

P: Apa wektu pangiriman yen aku nggawe pesenan?

A: wektu Delivery iku watara 45 dina, yen sampeyan duwe syarat khusus, pls mriksa karo kita, kita bakal nyoba kita paling apik kanggo ketemu sampeyan.


P: Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing relevan?

A: Ya, kita bisa nyedhiyani paling dokumentasi kalebu CE, ISO13485, FSC, FDA ngendi dibutuhake.


Q: Apa aku bisa njaluk conto sadurunge pesenan?

A: Sampel gratis kasedhiya.






Hot Tags: Kateter Foley Lumen Ganda, Tuku, Disesuaikan, Massal, China, Kualitas, Produsen, Pemasok, Pabrik, Sampel Gratis, Rega, FDA, CE

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept