Perlengkapan Gastroenterologi

Greatcare medical minangka profesional China Gastroenterology nyedhiyakake Produsen lan Pemasok. Kita duwe spesialisasi ing Nasogastric Tube, Set Feeding Enteral lan Enema Bag sajrone 22 taun lan ngekspor produk menyang luwih saka 40 negara kanthi kualitas lan layanan sing apik.

Pasokan Greatcare Gastroenterology dirancang kanggo nyedhiyakake solusi nutrisi kanggo pasien utawa nindakake lavage lambung utawa ngresiki usus. Kabeh produk kasebut bisa gratis DEHP lan Lateks gratis, Kabeh produk kasebut digawe saka bahan mentah Kelas Medis lan lulus Ujian Biokompatibilitas.

Penyetor Greatcare Gastroenterology duwe macem-macem sertifikat, kayata sertifikat CE, ISO13485 lan sertifikat penjualan gratis, kanthi kualifikasi ekspor, minangka pabrik penjualan langsung, duwe pabrik dhewe lan wis pirang-pirang taun.

View as  
 
  • Drainase Bag digunakake kanggo ngempalaken getih lan cairan awak sak prosedur medical ing kamar operasi lan Clinical departments.Customized Drainase Bag diprodhuksi ing China.

  • Driange Tubes saluran getih, adi, utawa udhara saka sak paru-paru, jantung, utawa esophagus.China Drainage Tube supplier karo CE lan ISO13485.

  • Tabung Penrose digunakake kanggo drainase tatu bedhah. Produsen Latex Penrose Tubing ing China kanthi kualitas apik.

  • T-tabung empedu yaiku tabung sing dumadi saka gagang lan endhas salib (mangkono bentuke kaya T), Sirah salib dilebokake ing saluran empedu umum nalika batang kasebut disambungake menyang kantong cilik (yaiku kantong empedu), iku digunakake minangka saluran sawise operasi sak wentoro saka saluran empedu umum.Greatcare T-tabung diprodhuksi ing China wih CE lan ISO13485.

  • Tas Colostomy digunakake kanggo pasien sing nembe rampung neostomi bedah ileum utawa kolostomi kanggo nahan kotorane lan mbantu dheweke waras. Supplier Greatcare Colostomy Bag ing China kanthi rega sing cukup.

  • Wound Drainage Reservoir minangka kumpulan piranti steril sing dirancang kanggo mbusak cairan utawa materi purulen saka tatu sing ditutup kanthi cara sing dikontrol. Produsen China saka Wound Drainage Reservoir kanthi kualitas apik.

Minangka Produsen lan Pemasok profesional Perlengkapan Gastroenterologi profesional ing China, pabrik kita duwe teknologi lan peralatan produksi paling anyar, sing bisa nyedhiyakake layanan sing apik kanggo pelanggan ing saindenging jagad. GreatCare duwe pengalaman pirang-pirang taun lan wis nggawe sistem lengkap. Anggere sampeyan pengin ngerti produk, kita bisa nyedhiyani sampeyan karo rega puas karo planning. Ing babagan kualitas, sampeyan ora perlu kuwatir, amarga akeh Perlengkapan Gastroenterologi ora mung lulus sertifikasi CE, nanging uga duwe standar FDA. Yen sampeyan pengin tuku ing akeh, kita bakal nyedhiyani Free Sample. Sampeyan bisa uga mbutuhake sawetara layanan Customized kanggo nyukupi kabutuhan nyata wilayah sampeyan, sampeyan bisa ninggalake pesen liwat informasi kontak ing kaca web.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept