Warta Industri

  • Kantong koleksi urin umume digunakake kanggo pasien inkontinensia urin, utawa kanggo ngumpulake urin saka pasien kanthi klinis. Perawat biasane mbantu nyandhang utawa ngganti ing rumah sakit. Kepiye carane kantong koleksi cipratan sing bisa dikosongake yen wis kebak?

    2022-05-30

  • Nalika tas urine dipasang, umume diarani "kateterisasi urin." Kantong urin minangka bagéan saka sistem sing kalebu kateter, yaiku tabung fleksibel sing dilebokake ing kandung kemih kanggo ngilekake urin. Ana sawetara jinis kateter sing umum digunakake:

    2024-05-17

  • Injeksi hipodermik minangka prosedur medis sing nggunakake jarum lan jarum suntik kanggo nyuntikake obat utawa vaksin menyang awak.

    2023-11-27

  • Gastroenterologi minangka bidang kedokteran sing fokus ing sistem pencernaan lan penyakit sing ana gandhengane. Iki kalebu diagnosis, perawatan, lan manajemen macem-macem kondisi, kayata sindrom iritasi usus, penyakit radang usus, penyakit ati, lan liya-liyane.

    2023-11-17

  • Filter Breathing Disposable dipérang dadi telung jinis: jinis biasa, jinis lurus senyawa lan jinis sudhut mlengkung. Bisa kanthi efektif nyaring lan mblokir bakteri, virus lan partikel ing pipa ventilator lan mesin anestesi, nambah tingkat humidifikasi gas, nyuda kedadeyan infeksi saluran napas ngisor sawise intubasi trakea, nyuda nyeri pasien, lan nglindhungi peralatan pernapasan anestesi.

    2023-02-24

  • Nasal oxygen Cannula capnography nyukupi kabutuhan pangukuran non-invasif saka tekanan parsial CO2 ing napas sing dihembus. Deteksi karbon dioksida nyatakake konsentrasi CO2 lawan wektu minangka bentuk gelombang CO2. Penempatan nasal oxygen cannula Nasal cannula capnography ngirim ora ngganggu manajemen utama sing ngancam nyawa utawa strategi terapeutik utama liyane.

    2022-06-30

 1 
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept