Bedah

Greatcare medical minangka Produsen lan Pemasok Bedah China profesional. Kita duwe spesialisasi ing Pisau Cukur Medis Disposable, Blades Bedah, Gunting Perban lan liya-liyane 22 taun lan ngekspor produk menyang luwih saka 40 negara kanthi kualitas lan layanan sing apik.



Greatcare Surgical minangka alat sing digunakake ing operasi.



Greatcare Surgical duwe macem-macem sertifikat, kayata FDA, sertifikat CE, ISO13485 lan sertifikat penjualan gratis, kanthi kualifikasi ekspor, minangka pabrik penjualan langsung, duwe pabrik dhewe lan wis pirang-pirang taun.

View as  
 
  • Produsen Penanda Kulit sing disertifikasi ISO13485 lan CE kanthi rega sing cukup. Penanda Kulit dirancang kanggo nandhani irisan bedhah / situs anatomi ing kulit pasien sadurunge prosedur bedhah kanggo ningkatake operasi situs sing bener.

  • Bandage Gunting digunakake kanggo dressings, drapes. Ujung gunting sing tumpul mbantu ngangkat bandage saka kulit kanthi aman supaya gampang disandhang lan mbusak bandage sing aman. Pabrik Gunting Bandage saka China kanthi ISO13485 lan CE.

  • Greatcare minangka pabrikan profesional lan pemasok Blades Graft Kulit Disposable ing China. Blades Cangkok Kulit Sekali Pakai digunakake kanggo ngilangi tembelan kulit sing sehat saka siji area awak pasien, biasane bokong utawa paha njero, sing banjur ditransplantasikan menyang liyane.

  • Supplier Blades Pemotong Jahitan Pakai sing apik saka China. Blades Pemotong Jahitan Sekali Pakai digunakake kanggo mbusak jahitan umum. Katon kaya scalpel, instrument iki ora mbutuhake gagang lan prasaja, trep, cara kanggo mbusak sutures dhasar.

  • Gagang Pisau Bedah Stainless Steel digunakake kanggo nyekel bilah bedhah kanthi kuat kanggo nusuk utawa ngethok jaringan. Greatcare Medical minangka pabrikan khusus saka Stainless Steel Surgical Scalpel Handle.

  • Greatcare minangka pabrik profesional Scalpel Bedah Disposable ing China, kanthi CE lan ISO13485. Pisau bedah safety sing bisa digunakake utamane digunakake kanggo ngethok jaringan, pisau bedah sing steril kudu digunakake bebarengan karo tangan operasi plastik kanggo ngethok jaringan ing operasi.

Minangka Produsen lan Pemasok profesional Bedah profesional ing China, pabrik kita duwe teknologi lan peralatan produksi paling anyar, sing bisa nyedhiyakake layanan sing apik kanggo pelanggan ing saindenging jagad. GreatCare duwe pengalaman pirang-pirang taun lan wis nggawe sistem lengkap. Anggere sampeyan pengin ngerti produk, kita bisa nyedhiyani sampeyan karo rega puas karo planning. Ing babagan kualitas, sampeyan ora perlu kuwatir, amarga akeh Bedah ora mung lulus sertifikasi CE, nanging uga duwe standar FDA. Yen sampeyan pengin tuku ing akeh, kita bakal nyedhiyani Free Sample. Sampeyan bisa uga mbutuhake sawetara layanan Customized kanggo nyukupi kabutuhan nyata wilayah sampeyan, sampeyan bisa ninggalake pesen liwat informasi kontak ing kaca web.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept