Kateter Nelaton Male

Kateter Nelaton Male

Greatcare minangka pabrik Kateter Nelaton Male profesional ing China. Kateter Nelaton lanang digunakake kanggo ngliwati uretra sajrone kateterisasi urin lan menyang kandung kemih kanggo saluran urin. Biasane digunakake ing departemen Urologi.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

1. Product Pambuka Kateter Nelaton lanang

Kateter Nelaton Male nduweni ujung sing atraumatic, alus, bunder, ditutup kanthi rong mata sisih kanggo saluran sing efisien, lan pipa PVC sing alus, beku lan kink. Kateter duwe konektor kode warna supaya gampang diidentifikasi.

Kateter Nelaton Male digunakake kanggo kateterisasi kandung kemih jangka pendek liwat uretra lanang.


2. Spesifikasi Produk Kateter Nelaton Male

Ref. No.:

ukuran:

dawa

Tetembungane

GCU201307

6 Fr

400 MM

Standar

GCU201309

8 Fr

400 MM

Standar

GCU201311

10 Fr

400 MM

Standar

GCU201313

12 Fr

400 MM

Standar

GCU201315

14Fr

400 MM

Standar

GCU201317

16Fr

400 MM

Standar

GCU201319

18Fr

400 MM

Standar

GCU201321

20Fr

400 MM

Standar

GCU201323

22 Fr

400 MM

Standar

GCU201325

24Fr

400 MM

Standar

GCU201366

6 Fr

200 MM

wadon

GCU201368

8 Fr

200 MM

wadon

GCU201370

10 Fr

200 MM

wadon

GCU201372

12 Fr

200 MM

wadon

GCU201374

14Fr

200 MM

wadon

GCU201376

16Fr

200 MM

wadon

GCU201378

18Fr

200 MM

wadon

GCU201380

20Fr

200 MM

wadon

GCU201382

22 Fr

200 MM

wadon

GCU201384

24Fr

200 MM

wadon

Item No.:

ukuran:

dawa

Tetembungane

GCU2501

6Fr-24FR

400 MM UTAWA 200 MM

Tip Siku Tiemann


3. Fitur Kateter Nelaton Male

1. Ditutup cones distal mburi karo loro mata lateral kanggo saluran efisien.

2. Garis radio-opak ing saindhenging dawa kanggo visualisasi sinar-X.

3. Steril dening EO.

4. Kanggo nggunakake mung siji.


4. Arah kanggo nggunakake Male Nelaton Kateter

● Copot paket kasebut, banjur copot kateter.

● Lebokake tabung liwat uretra menyang kandung kemih. Lan cipratan bakal metu liwat kateter.

● Stabil kateter nganggo kain karet.

● Kateter ora bisa disimpen ing awak manungsa luwih saka 7 dina.


5. FAQ saka Kateter Nelaton Male

P: Apa wektu pangiriman yen aku nggawe pesenan?

A: wektu Delivery iku watara 45 dina, yen sampeyan duwe syarat khusus, pls mriksa karo kita, kita bakal nyoba kita paling apik kanggo ketemu sampeyan.


P: Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing relevan?

A: Ya, kita bisa nyedhiyani paling dokumentasi kalebu CE, ISO13485, FSC, FDA ngendi dibutuhake.


Q: Apa aku bisa njaluk conto sadurunge pesenan?

A: Sampel gratis kasedhiya.


P: Apa aku bisa entuk rega sing luwih murah yen pesenan akeh?

A: Ya, rega bisa dikurangi kanthi jumlah pesenan sing luwih gedhe.





Hot Tags: Kateter Nelaton Male, Tuku, Disesuaikan, Massal, China, Kualitas, Produsen, Pemasok, Pabrik, Sampel Gratis, Rega, FDA, CE

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept